Velkommen til Thaisilk.
Filters
Søg

Metervarer

Flot Thai silkestof i metermål.

Den fineste silke i metervare. Der er mange kvaliteter og farver at vælge imellem. Al silken er fremstillet i Thailand. kvaliteten og tykkelsen kan læses ud fra silkens vægt/m²

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Grå silke

160,00 kr.

Kobolt blå

160,00 kr.

Pastel blå Thaisilke

Silke i kraftig kvalitet. Sart lys blå pastelfarve. En farve som absolut får humøret op.
258,00 kr.

Safir blå

160,00 kr.

Silke beige-guld

Farven er vel nærmest en blanding af beige og guld, en anelse grøn når det betragtes fra en bestemt vinkel. Farven ses bedre en den beskrives. En kraftig kvaliltet silke som kan holde i rigtig mange år.
268,00 kr.

Stålgrå silke

Silke i meget kraftig kvalitet. En bemærkelsesværdig silke som virkelig skiller sig ud med den flotte farve.
258,00 kr.

Vinrød silke

Flot stykke silke, meget lækker farve og kvalitet. Fremstår i flot vinrøde farver. Let stykke silkestof i en fin vævning.
155,00 kr.

Violet grøn silke stof

Bredde 100 cm. Vægt ca. 75g/m² Pris: kr. 155 pr. m.
155,00 kr.

Masser af stof og stil - To tonet Silke.Mange af silkestofferne fra Thailand er vævet med trenden i en farve og en anden farve til islættet. Trenden er trådene i længderetningen som er spændt op på væven. Islættet er den tråd der under vævningen skubbes ind på tværs af længderetningen. Denne væve teknik giver stoffet et speciel og meget flot farvespil. Du kan derfor finde billeder under de enkelte produkter hvor billederne af et produkt ser ud til at være to forskellige stykker stof, men det er samme stykke stof blot fotograferet i to forskellige vinkler.Levering fra kr. 42,00. Leverings metode vælges når du går til kassen for at betale.Vareprøver - Sy en silkekjole eller et silkepudebetræk.Du kan også bestille vareprøver af de enkelte stoffer. En vareprøve koster kr. 5,00 og fragten på vareprøver er fra 18,00 kr. til 27,00 kr. alt efter hvor hurtigt du vil have prøverne hjem. Du kan også købe et færdigt silketørklædeKvalitet af silke.

Der er flere måder til at bestemme kvaliteten af silkestof. Hvilken kvalitet silke du skal bruge afhænger også af hvad silken skal bruges til. Ved at se på silkestoffets g/m² kan man afgøre tykkelsen og stivheden af stoffet. Mange steder bliver kvaliteten angivet ved Momme (mm). 1 momme er vægten i pund (lbs) af et stykke silke, 100 Yards langt og 45 Inches bredt. Du kan omregne fra momme til g/m² ved at gange med 4,3. 12 momme er således 12 X 4,3 = 51,6g/m²