Welcome to our fashion store!
Filters
Suche

Wir sind noch offen und bereit, Ihnen die gewünschten Artikel zuzusenden. Lassen Sie sich zum gleichen Preis wie eine Paketbox an Ihre Privatadresse senden, um die Verbreitung von Viren zu begrenzen.

Seidentücher

Silketørklæder til kvinder - gode kvaliteter og mange farver.

Køb dine silkevarer her hos Thaisilk, det vil du ikke fortryde.

Beige silketørklæde

Delikate Seidentücher in hübschen Farben.

Kaufen Sie ein handgemachtes Seidentuch aus 100% thailändischer Seide.

Die Tücher sind sehr komfortabel. Sie bekommen sehr gutes Qualitäts-Preisverhältnis. Die Seide unserer Tücher kommen von Seidenwürmern die mit Blättern des feinen Maulbeerbaumes gefüttert wurden. Maulbeerseide ist einer der feinsten erhältlichen Seiden.

Fantastische Eigenschaften...

Mit den fantastischen temperaturregulierenden Eigenschaften und dem schicken Glanz erhalten Sie ein sehr hübsches und vielverwendbares Seidentuch. Die Seide und die Seidentücher sind von verhältnismässig kleinen Herstellern im Nordosten Thailands hergestellt. Mehr über die Seide hier.

Versandkostenfrei und volles Rückgaberecht binnen den ersten 14 Tagen. Sie dürfen die Ware auspacken und probieren. Ist das Tuch nicht nach Ihrem Geschack oder die Farbe unzufriedenstellend dürfen Sie es zurückschicken oder tauschen.

Handgemachte Seidentücher und -schale mit Seele – finden Sie ihren eigenen persönlichen Stil....

Tørklæder af ægte silke er meget behagelige at bruge. Hos mig får du en rigtig god kvalitet til prisen. Silken til vores tørklæder kommer fra silkelarver fodret med blade fra fine Mulberry træer (morbærtræer). Mulberry silke er noget af den fineste silketråd som man kan lave. Skal du bruge stof i meter, så har jeg også rigtig gode kvalitet af silke stof i mange farver og vævninger.Derfor er det godt at købe tekstil af 100% silkeSilke har nogle helt specielle egenskaber som du ikke finder hos kunststoffer. Silketråden er meget stærk, og med silkens fantastiske temperatur regulerende egenskaber og Thaisilkens flotte glans og smidighed, får du et meget smukt og anvendeligt silketørklæde, som du kan bruge i mange år. Mine varer er fremstillet i mindre produktioner i det nordøstlige Thailand.Du kan læse mere her:Læs mere om fremstilling og egenskaber af silke

Sådan vasker du silkeHvordan er kvalliteten af silken ? - Hvad er afgørende for forskellen i prisen på stofferne ? - Kan jeg være sikker på at det er ægte silke ? - Er det mon en fup butik ?Der kan være mange spørgsmål når man handler silke online, specielt hvis du ikke har handlet her før. Kvaliteten af silketråden er den samme for alle vævninger her hos Thaisilk, men der er forskel på vævningen og på finishen af produkterne. Dupion silke er vævet med en mere uvævn og lidt grovere silketråd end det andre silkestoffer, men det er ikke et spørgsmål om kvalitet men bare forskellige måder at væve på.Alt silke her er 100% silke, men silken er vævet med forskellige tykkelse tråd og tæthed i vævningen. To tørklæder af samme størrelse kan godt have forskellig vægt alt efter hvordan stoffet er vævet.Så jo mere silke der er brugt til et tørklæde jo mere vil det koster. Vægten og størrelsen af stoffet er hos mig, altid angivet ved de forskellige produkter. Hvor mange forskellige farver og der er brugt har også indflydelse på prisen. Kanterne på silketørklæder kan være syet eller ikke syet, og jo finere det er lavet jo højere er prisen.

 

Du kan være sikker på at alt silke her er ægte silke, med det kan være svært at se op billederne.Du kan altid ringe eller skrive til os hvis du skulle være i tvivl om vores varer eller om vi er en rigtig forretning. Vi har ikke noget E-mærke fordi det vil være alt for dyrt foe en forretning af vores størrelse, så det har vi valgt fra og sælger varene lidt billigere.Køb Online hos Thaisilk : Fragt fra kr 35,00 PÅ ALLE TØRKLÆDER.Håndlavede silke tørklæder og sjaler med sjæl -find din egen unikke stil...........